Hlavní obsah
Článek

To je ale doják! Honza Bendig (30), hvězdička ze SuperStar, která na sebe nedávno upozornila skandálem v Karlových Varech, o sobě konečně dává vědět tím, co mu jde nejlíp – zpěvem. Natočil dojemný videoklip ke své nové písni Mám tě rád, v níž útočí na emoce fanoušků hned několika love story: dětí, homosexuálů i standardní heterosexuální dvojice, kterou postihne zákeřná nemoc!

„Klip vznikal čtyři dny. Asi nejemotivnější pro mě bylo natáčení v nemocnici v Praze na Karlově náměstí. Připravovali jsme tam scény, kdy hlavní hrdinka umírá na leukémii a mně se hned vybavil kamarád, který před dvěma lety zemřel úplně opuštěný, sám a bez rodiny. A to jen proto, že začal být úspěšný a nevěnoval se svým blízkým. Proto poselstvím klipu je to, že by lidé v dnešní uspěchané době neměli zapomínat říkat aspoň jednou denně svým blízkým, že je mají rádi,“ řekl Super.cz Honzík, který přes rok říká to samé příteli Lukášovi, jenž se na natáčení podílel.

Samotná herečka, Bláža Hlasová, před lety doslova utekla hrobníkovi z lopaty. Stejně jako postava, kterou hrála, se totiž potýkala s leukémií.

A proč Honzík do klipu nacpal i téma jinaké sexuální orientace? „Stále ještě dost rodičů odsuzuje své homosexuální děti. Přitom to přece není to nejpodstatnější. A nikdy neví, co se jim může stát. Sám jsem si coming outem prošel, naštěstí má rodina bere vše v pohodě,“ tvrdí Bendig. Nyní se těší na koncert v Anglii, kde má vystoupení pro krajany.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám