Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) se po dlouhé době objevil ve společnosti. Od jeho červencového rozchodu s Petrou Faltýnovou (45) jsme o něm téměř neslyšeli. "Měl jsem takovou tour v Americe, kousek od San José jsem tři týdny intenzivně studoval angličtinu. Pak za mnou přijela rodina, byl jsem se syny," vysvětlil svoji nepřítomnost.

Teď už je ale v plné práci a my jej zastihli při moderování soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, kde se opět objevil vedle modelek, což u něj není nic nového. V posledních letech kromě Petry chodil například s Hanou Svobodovu (35) anebo právě s jednou ze slovenských vítězek této soutěže Michaelou Kociánovou.

"Pohybuju se v tom světě dlouhodobě. Asi bych mohl holkám, které soutěží, dělat i poradce," smál se. "Ale ve světě vysokého modelingu moc zkušeností nemám. I když s Míšou Kociánovou jsem během půl roku zažil věci, které jsem si myslel, že nikdy nepoznám. Viděl jsem opravdové přehlídky haute couture, dělal si ze mne legraci Giorgio Armani, jestli si nechci vyzkoušet molo a pak se prý na mne ptal, bavil jsem se na koktejlu s Cameron Diaz (51). Ale z mého pohledu je to i otravná a nekonečná práce, kterou modelkám nezávidím," myslí si Leoš.

Od červencového rozchodu s Petrou si prý novou ani starou partnerku nenašel. "Ale jsem rád, že jsem zpátky a zase vstávám do rádia. Kdybych měl dovolenou delší čas, asi bych úplně zpustnul a ztratil disciplínu. A to teď rozhodně nepotřebuju. Všichni kolem mi říkají, že je dobře, že jsem single, a abych to co nejdéle vydržel. Ať se raději soustředím na práci. A co se té týče, mám jednu novinku. Budu vystupovat hodinu jako bavič v rámci stand-up comedy, v divadlech v Čechách a na Moravě, tak jsem rád, že jsem si na to našel čas," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám