Hlavní obsah
Článek

Je za námi další ročník české a slovenské části mezinárodní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, a i když leckdy býváme z volby poroty v rozpacích, tentokrát se holky opravdu povedly. Nejde jen o zajímavé modelingové typy, ale holky jsou opravdu nádherné.

A svým způsobem jsou si i podobné, i když Češka, patnáctiletá Barbora Podzimková, se nám zdá o kousek hezčí než šestnáctiletá Slovenka Barbora Beňová. Obě Barborky studují osmileté gymnázium, ani jedna z nich nemá přítele a mají i podobné míry. Podzimková měří 180 cm, Beňová 179 cm a každá má něco přes padesát kilo.

Slovenská Bára už nějaké modelingové zkušenosti má, česká měla na sobě poprvé podpatky právě až v rámci soustředění na soutěž. Obě ovšem k účasti na castingu přesvědčil scout, jenž je oslovil v obchodním centru v jejich městech. Shodně se také těší na světové finále do Číny, s angličtinou, s níž se budou muset domlouvat, nemají problém, a doufají, že uspějí stejně jako loňská vítězka Eva Klímková, která mezinárodní soutěž vyhrála.

Letos poprvé se volili i modelové. Oběma vítězům, slovenskému Eduardovi a českému Josefovi táhne na dvacítku, studují vysoké školy a věří, že se v modelingu uplatní, i když vědí, že tolik jako holky nikdy vydělávat nebudou.

Která vítězka se vám líbí víc?
Češka
96,5 %
Slovenka
3,5 %
Celkem hlasovalo 4852 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám