Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když změnu, tak pořádnou, řekla si reportérka VIP zpráv na Primě Lenka Špillarová a šla do nového looku. Z něžné blondýnky je sexy bruneta. A jde opravdu o velkou proměnu. Co na ni říkáte?

Její přátelé na sociální síti se shodují, že změna je to jednoznačně k lepšímu a jako bruneta vítězí. "Bruneta rozhodně lepší. Moc ti to sluší. Bomba," napsala Lence moderátorka Martina Gavriely. <span>"Transmutace Afrodity v Artemis! Vítej mezi nás," ohodnotila novou image reportérky fotografka Lenka Hatašová. </span>"Naprostá pecka," dodala zase modelka Tereza Zimová.

"Budu si na to hodně dlouho zvykat. Ale nechám si to, pár měsíců určitě. On by mi stejně můj kadeřník Honzík teď nic jiného neudělal. Vlasy jsem si deset let melírovala a měla jsem je hodně zničené," řekla Super.cz Lenka, která včera odmoderovala první reportáž jako blondýnka a pak už se v přímém vstupu ukázala jako brunetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám