Hlavní obsah
Článek

Tak na tohle bude hodně dlouho vzpomínat a možná by si to zasloužilo i o zápis do nějaké knihy rekordů. Jen málokomu se totiž poštěstí skočit si poprvé v tandemu ze stejného letadla, odkud ti nejlepší bojují o poslední body na to, aby se stali mistry světa.

A právě to se přihodilo manželovi seriálové hvězdy Pavly Vitázkové (45), herci a držiteli Thálie, ale také velkému milovníkovi adrenalinových sportů, Dušanu Vitázkovi. V Drope zone v Prostějově ho opravdu usadili do cesny, z níž před ním vyskákaly týmy z Belgie, Spojených států a Kanady. On vyskočil až po nich, z výšky čtyři kilometry.

"Byl to naprosto nepřekonatelný zážitek. Dělám paragliding, ale tak vysoko se s ním nikdy nedostanete. Vždycky jsem toužil letět volným pádem nad mraky. A ani ten první krok do prázdna nebyl hrozný. Ten měl totiž na starosti instruktor," byl nadšený Dušan. V létě pro změnu projíždí rumunské hory na motorce. A nebojí se o něj manželka, která zůstává doma s jejich malou dcerkou? "Nic neříká," krčil rameny herec.

Pavla bude mít jistě "radost", že skákání padákem Dušana tak chytlo, že si jej chystá v nejbližší době zopakovat a pro jistotu se spřátelil i s hlavním organizátorem světového klání Martinem Dlouhým, jemuž se ostatně v Prostějově podařilo neskutečné, za dva a půl dne slušného počasí splnit stejné limity jako na minulém mistrovství světa v Dubaji, které probíhalo dva týdny, navíc se třemi letadly místo dvaceti.

Teď bude mít ale Pavla aspoň chvíli klid, protože se její muž soustředí na zkoušení nové muzikálové role, navíc doma v Brně. "Víc než Marii Antoinettu bych asi v Praze nestíhal. Takže u nás v divadle zkoušíme muzikál Duch," prozradil Vitázek s tím, že bude hrát stejnou roli jako ve známé filmové verzi Patrick Swayze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám