Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Andrea Tögel Kalivodová má ještě skoro dva měsíce do termínu porodu. Chlapeček se jí má narodit 24. října. Ovšem už teď je to kluk jako buk. "Pan doktor nás vážil a říkal, že váží 2,70 kila. Tak se obávám, že budu rodit šestikilového lamželeza," svěřila Super.cz Andrea.

Ta už je sice oficiálně na mateřské dovolené a v divadle už nezpívá, ale asi by se bez zpívání unudila. "Mám před sebou ještě několik charitativních koncertů, například v Rudolfinu," prozradila pěvkyně, kterou jsme překvapivě potkali na vyhlášení finálových výsledků Mistrovství světa v parašutismu.

"Tady v Prostějově je to kousek od našich, kteří bydlí v Brně, a tatínek se chtěl jet podívat. Takže když mne oslovili, jestli bych na závěr nezazpívala hymnu, využili jsme toho půlka rodiny. Manžel ale nejel, sám sportoval," vysvětlila Andrea, které už tak narostla ňadra, že nosí podprsenku velikosti sedm a my ji podezřívali, jestli si nechce z mistrovství odvést nějaké padáky, aby si nechala našít nějaké do zásoby, kdyby se jí poprsí ještě zvětšilo.

"To už doufám ne. Ale zatím se cítím pořád dobře. Díky bohu za to, že bylo léto chladnější, tak mi ani nenatékají nohy," pochvalovala si Andrea, která některé z parašutistů tak odkouzlila, že se s ní na afterpárty po finále chtěli vyfotit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám