Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý špičkový krasobruslař Tomáš Verner možná může působit jako sympaťák a pro mnoho žen a jinak orientovaných pánů je i kvůli své postavě velkým idolem, ale nějaké svaly a břišáky na děcka, tuplem v silnější verzi pohlaví, tohle neplatí. Zatímco dívky se z Tomáše na potkání rozplývají, když přišel do školy pozdravit čerstvé prvňáčky, jeden z nich vypadal, že je z jeho přítomnosti opravdu pořádně znechucený.

„Možná to tak působí, ale Tomáš ho naopak utěšoval, protože byl špatný z toho, že už musí do školy a nemůže se vrátit do školky,“ směje se účastník setkání hlavní hvězdy show na ledě Jen počkej, zajíci s prcky.

A jaký byl Tomáš žákem? „Ještě si pamatuju, jak jsem šel se svou maminkou do první třídy. Jinak jsem byl docela pilný žák a ani jsem neměl s chováním žádné problémy. Dvojku z mravů jsem nikdy nedostal, tak se snažte, ať ji taky nemáte a naopak, ať máte na vysvědčení samé jedničky,“ říkal Tomáš Verner školákům.

Sám se teď připravuje na podívanou startující už dvacátého září, při níž oblékne devět kostýmů. Bude z něj Pirát z Karibiku, klaun, bílá socha nebo princ a jeden z kostýmů bude dokonce hořet.

Související témata:
Prvňáci

Reklama

Další články

Načítám