Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přitažlivé sesterské trio Kardashianových je ve Spojených státech velice populární. Jsou to dcery movitého advokáta Roberta Kardashiana. Všechny jsou výjimečně pohledné a umí se prezentovat tak dobře, že se staly hvězdami. U nás je nejznámější atraktivní brunetka Kim (29), která si zanedlouho bude brát hráče NBA Krise Humphriese. Právě ta spolu se sestrou Khloé (27) nejvíce bojuje s kily navíc, které se jim usazují především v oblasti zadečku a boků. Obě dámy se snaží opticky zeštíhlit stahovacím spodním prádlem, které však vůbec není sexy.

Kim i Khloé přitom rády ukazují své nožky. Proto se tu a tam stane, že z minišatů nohavička takových stahovacích kalhotek tělové barvy vykoukne, stejně jako se to přihodilo ve čtvrtek Khloé a před dvěma měsíci i Kim. To samé se jí podařilo i nedávno během porotcování modelingové soutěže. Tam však měla Kim sexy bílé krajkové spodní prádlo.

Zdá se, že zrádné jsou pro obě krásky červené šaty. Právě takové měly totiž bohaté sestry na sobě, když se jim drobná nehoda stala. Khloé nezvolila outfit vůbec dobře, jelikož šaty byly na jejím levém boku tak krátké, že jí ze spodního lemu šatů koukal pořádný kus kalhotek. A nepomohla ani velká žlutá kabelka Hermés, kterou se Khloé částečně zakrývala.

To Kim vypadala ve svém rudém úzkém modelu před dvěma měsíci v New Yorku před studii televize Fox 5 výborně. Jenže v nestřeženou chvíli také všem ukázala, čím si dopomáhá ke své pěkné žensky tvarované postavě.

Poslední ze sester Kourtney má s přibíráním zřejmě nejmenší problémy. Přestože je ve dvaatřiceti z nich nejstarší a zároveň je již maminkou rok a půl starého synka Masona, stále si udržuje postavu štíhlou jako proutek.

Reklama

Další články

Načítám