Hlavní obsah
Článek

Modelka Táňa Kuchařová (36) dostala roli ve filmu, a rovnou hlavní. Česká televize začala natáčet romantickou komedii Správnej dres podle scénáře Petra Kolečka, kde si Kuchařová zahraje bývalou Miss a současnou hokejovou manželku Simonu. Už se nám ukázala v roličce v seriálu Gympl, kde byl však její výstup dost rozpačitý. Tak uvidíme, co předvede nyní.

Zajímavý je nejen výběr představitelky hlavní ženské role, ale rovněž partner, kterého jí přisoudili - manžela Táně bude hrát Jiří Mádl (37). Na první pohled se nám k sobě tihle dva moc nehodí, o to víc se ale těšíme na výsledek, jak spolu budou, anebo nebudou, ladit.

„Po přečtení scénáře se mi líbilo, že role Simony boří předsudky a dogmata společnosti, stejně jako já sama, jelikož přirozená ženská emancipace je mi vlastní. Věřím, že film bude nejen zábavnou romantickou komedií, ale i motivací pro ty, kteří se ztotožní s příběhem hlavní hrdinky,“ míní Kuchařová.

„Udělat u nás kvalitní romantickou komedii je výzva, která mě bavila. Hodně lidí mi vyčítalo, že píšu pořád jen o fotbale, tak jsem se rozhodl zvolit tentokrát diametrálně jiné prostředí a film je o hokeji,“ dodal scenárista Správného dresu Petr Kolečko.

Lehký nástin, oč vlastně půjde: Simona nemá dokončené ani gymnázium, a to ji trápí. Smiřuje se s tím, že nějakou duchaplnost od ní nikdo nečeká. Pak ale potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých a zjišťuje, že všechno může být ještě jinak...

Kromě již zmiňovaných Kuchařové, Mádla a Jastrabana se ve filmu objeví také například Tomáš Matonoha, Jana Doleželová, Jenovéfa Boková, Miroslav Vladyka, Aleš Zbořil či Vilma Cibulková. Režie se ujal Stano Sládeček.

Co říkáte na výběr dvojice Kuchařová - Mádl?
Líbí se mi
21 %
Nelíbi se mi
79 %
Celkem hlasovalo 11427 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám