Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Diváci si kolikrát přes témata, která řeší (a často dost smutná) nevšimnou, jak půvabná reportérka Televizních novin Karla Mráčková je. A co teprve její hrudní koš! V centru Prahy v neděli její ňadra vzbuzovala zasloužený obdiv!

„Od jisté doby má problém zapnout bundy a nejsou jí ani halenky,“ smějí se její kolegyně. Karla, které ještě nedávno visel život na vlásku, a zachránila ji jen příkladná péče lékařů, vyrazila s dcerou na bezpečnostní akci Praha dětem.

„Synovi je dvaadvacet, ale když mu bylo devět, sklouzl se na klouzačce pro roční děti. Měl z toho vážnou zlomeninu, museli ho operovat. Doma teď také máme nové palandy a ze schodů nám tam padají děti. Už máme pár vyražených zubů a rozbitých rtů, takže už schody radši schováváme. Jinak se snažíme děti chránit, protože jsme pochopitelně vystrašení rodiče. Zvlášť, když při natáčení reportáží vidím, co se děje,“ řekla Super.cz Karla.

Ta dcerku na akci den před začátkem školního roku učila dělat si svačiny, ta pak ale obložený chléb nechala chlebem a vyjedla z něj jen všechnu šunku…

Reklama

Další články

Načítám