Hlavní obsah
Článek

Příběh velké lásky, která se změnila v nenávist a na jejímž konci hrozí i obvinění z napadení, mezi exčlenem Lunetiku Martinem Kociánem (47) a slečnou Kateřinou, kterou měl napadnout svým vozem (on sám to vidí trochu jinak), by vydal na román! Dvojice spolu střídavě žila tři roky, když se zrovna Martin nevracel k matce své dcery Andree. „Teď se to uzavřelo. Andrea je žena mého života, snad už ji nikdy nepodvedu,“ věří.

„Miloval jsem dvě holky. Přiznávám, že je to šílený příběh. S Kateřinou jsem byl před časem i v Manchesteru, nikdy jsme se od sebe pořádně nedokázali odpoutat. Tři měsíce jsme se třeba neviděli, vždy jsme se k sobě ale jako bumerang vraceli. Všem to ale ubližovalo. Teď už je definitivní konec. Uvědomil jsem si, že je to špatně. Potřebuje mě opravdu hlavně moje dcera,“ přiznává Kocián.

„Kateřina samozřejmě měla vždycky s Andreou problém. Žárlila na ni. Uvědomil jsem si, že je mnohem horší partnerka. Na začátku to bylo super, ale černé svědomí mi řeklo, ať se vrátím domů. Pak mezi námi zase propukly vášně, ale nefungovalo nám to. Stejně jsem Andree neustále volal a Katce to vadilo. Teď naposledy jsem opět podlehl kouzlu její lásky a bydleli jsme spolu asi dva měsíce v garsonce. Jenže ona je bohužel agresivní, urputná, žárlivá a všechno to dohromady vedlo k tomu, abych odešel bez toho, že bych se slušně rozloučil. A je to vážně konec. Nikdy nemohu vědět, jestli se zase do někoho nezamiluju, ale doufám, že už se to nestane. Nejsem jediný, komu ujely cvičky, vždyť kvůli tomu padla i vláda. Ale čas je snad nejlepší lékař,“ uzavřel zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám