Hlavní obsah
Článek

Když jsme moderátorku, momentálně na mateřské, Janu Adamcovou (52) potkali na oslavě narozenin plastického chirurga, téma rozhovoru bylo samozřejmě jasné. Jana dokonce přiznala, že na jeden zákrok už chtěla jít, ale manžel, režisér Jiří Adamec (76), jí to zakázal. "Chtěla jsem si nechat zmenšit prsa," svěřila.

O plastikách ale stále přemýšlí. "A čím budu starší, tím víc přemýšlet budu. Dokonce už mám promyšlené i to, čím bych začala. Ale kdybych to prozradila, tak jakmile to odtajníte, ztratilo by to částečně smysl, protože bych na to naopak upozornila," vysvětlila, proč tají případný zákrok.

Jako každá žena je zvědavá, takže ji zajímá i to, jak dopadly plastické operace u ostatních, třeba u modelek, které nemají problém se s nimi pochlubit. "Asi se to některým povede a jiným ne. Ale nejdůležitější je, když jsou spokojené a pomůže jim to k sebevědomí," míní.

A protože například zpěvačka Dagmar Patrasová (67) doprovází na kliniky plastické chirurgie i svého manžela Felixe, zajímalo nás, zda by také Jana na svém manželovi nechtěla něco změnit. "Ano, ale to se nedělá u plastického chirurga," smála se.

Reklama

Další články

Načítám