Hlavní obsah
Článek

Pro naše zákazníky máme překvapení! Obsah účinné látky byl navýšen o 5 % CGA! Již jsme na 50 %! Jen na Super.cz 1+1 zdarma za neuvěřitelných 449 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máme pro vás překvapení. Zelená káva Max 60 tobolek má zvýšený obsah kyseliny chlorogenové o 5 %. Zelená káva Max je tak účinnější než konkurenční výrobky na trhu v ČR. Dnes ji můžete pořídit v akci 1+1 balení zdarma.

60 ks tablet Zelená káva MAX 50 % CGA v akci 1+1 balení zdarma. Jedno balení obsahuje 30.000 mg extraktu 10:1! Jen na Super.cz za 449 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá kapsle obsahuje 500 mg extraktu 10:1 ze zelené kávy s 50 % kyseliny chlorogenové. Extrakt z kávy upravuje sacharidový metabolismus, takže vaše tělo neukládá tolik kalorií ze stravy. A to není všechno! Přípravek obsahuje chrom, který reguluje a stabilizuje hladinu krevního cukru. Výsledkem perfektně vyváženého složení jsou účinné tablety na snížení váhy.

Baobabový olej – to nejlepší pro vaši pleť

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás vrásky? Nasadili jste do boje s nimi hydratační krémy nebo se dokonce chystáte využít služeb plastické chirurgie? Zapomeňte na to! Dostupným a účinným řešením je baobabový olej. Ten hravě strčí do kapsy všechny ostatní drahé hydratační krémy! Obsahuje obrovské množství vitamínů, antioxidantů, tříslovin, katechinů a flavonoidů. Tento koktejl účinných látek spolehlivě hydratuje pokožku, ale nemastí, čímž vyhlazuje vrásky. Dokáže navodit regeneraci poškozené, popraskané či vrásčité kůže. Má však také léčivé účinky na popáleniny, lupénku či ekzémy. Na boj s vráskami nemusíte utratit jmění ani se nechat trápit plastickými chirurgy!

Zdravá střeva jsou základem fungování celého organismu. Akce 1+1 ks ZDARMA za cenu 240 Kč! Jen na Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bolesti břicha, zácpa, obezita, premenstruační syndrom? Recept je tu již několik tisíc let! Řešením je zlatá lněná vláknina. Již Hippokrates předepisoval len při potížích se sliznicemi trávícího ústrojí. Většina konzumentů upřednostňuje len zlatý kvůli jeho oříškovo-máslové příchuti. Semeno lnu je zdrojem omega-3. Ta má příznivý vliv na naši nervovou soustavu a zlepšuje stav pokožky. Vláknina je zastoupená jak v podobě nerozpustné, která podporuje střevní peristaltiku, tak ve formě rozpustné (sliz), která snižuje kyselost v žaludku a zpomaluje jeho vyprazdňování.

Bolest zubů – postrach všech. Zapomeňte na prášky proti bolesti a do domácí lékárničky si pořiďte přírodní tinkturu Dentacol

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Noční můra všech – bolest zubů. Nyní můžete tuto obavu hodit za hlavu. Je tu nový přípravek Dentacol obsahující výtažek z hřebíčku a skořice. Toto složení má prokazatelný účinek na záněty a bolest zubů, který převyšuje efekt běžně dostupných léků proti bolesti. Doma nutnost… Vážně jej ještě nemáte?

Další články

Načítám