Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, bývalá hvězda Lunetiku Martin Kocián (47) se měl v polovině srpna dopustit hrůzného napadení své bývalky Kateřiny, když ji údajně nejdříve dal pořádnou ránu a pak do ní prý schválně najel vozem. Martin se naší redakci ozval. Incident nepopřel, ale vidí ho trochu jinak!

„Vždy je dobré slyšet dvě verze. Byl jsem s Kateřinou na svatbě jejího bratránka. Poprosila mě, abych byl její garde. Mejdan byl v Braníku, kde se popíjelo, Katce jsem se věnoval, jen jsem se asi na tři čtvrtě hodiny zakecal na baru s kamarádem. Jak byla opilá, před rodinou mi kvůli tomu ztropila strašnou scénu, jak si jí nevšímám, tak jsem se zasekl a šel jsem pryč. Dostala z toho hysterický záchvat, skákala po mně a dávala mi rány. Nechtěla mě pustit. Nemohl jsem ani zavřít auto a odjet, tak jsem ji shodil na zem. Ale ne nijak brutálně. Bohužel se pořád držela dveří, já auto rozjel a ona spadla. Ne, že bych ji tedy přejel, ale něco se stalo. Jenže s ní vážně nebyla řeč, nemohl jsem se jí zbavit. Zkuste si představit opilou ženskou,“ reagoval Martin, kterého prý překvapuje, že s obviněním přišla až čtrnáct dní po události.

„Rozhodně jsem jí nechtěl nějak ublížit, nešlo se s ní ale rozumně domluvit. Kdyby se nechovala tak šíleně, nikdy by se to nestalo. Odjel jsem potom do Podolí, tam jsem si zavázal ruku, kterou jsem si při tom přetahování rozřízl o palubní desku. Naštvalo mě, že jsem se jí celý den věnoval a pak se takhle zachovala. Po pár dnech jsme se viděli, ještě jsem jí týden píchal heparinové injekce do břicha. Pak jsem odjel zpátky za partnerkou Andreou a nemocnou dcerou. A to je ten pravý důvod, proč mě teď chce popotahovat po soudech. Z lásky se stala nenávist a chce se mi mstít za můj odchod,“ tvrdí Kocián.

Reklama

Další články

Načítám