Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká opravdu vážné obvinění! Objevila se dívka, která tvrdí, že měla v posledních letech co do činění s bývalou hvězdou Luneticu Martinem Kociánem (47) a že ji nedávno dokonce ohrozil na životě svým vozem!

S informací přišel první server Extra. K události došlo v polovině srpna, kdy se dvojice porafala a Kocián pak prý do Kateřiny v pražském Braníku najel svým vozem a otevřenými dveřmi auta ji srazil.

„Nejdřív došlo k hádce a pak mi dal ránu, takže jsem měla i monokly. Pak se proti mně rozjel a narazil do mě. Ani mi nepomohl a odjel. Byl tam i svědek, rodinný známý, který mě odvezl do nemocnice. I tam poznali, že takovou zlomeninu jsem si nemohla udělat sama,“ řekla Super.cz slečna s tím, že na hudebníka, jehož údajné chování nápadně připomíná vraha z BMW, jenž začátkem srpna v Praze nedaleko Anděla zabil mladičkou slečnu, podává trestní oznámení kvůli ublížení na zdraví, napadení a neposkytnutí první pomoci.

Kateřina tvrdí, že s Kociánem randila tři roky s přestávkami, kdy se vracel k přítelkyni Andree, s níž má dítě. A byla s ním i při nedávném pobytu v Anglii, po němž přišel o flek v Luneticu. „To, co mi provedl, se nedělá,“ uvedla dále s tím, že naznačila, že tehdejší idol dívek a bývalý narkoman má dodnes s nelegálními látkami co do činění.

Super.cz se snažil Martina kontaktovat, aby se ke kauze mohl vyjádřit, nezvedá ale telefon.

Reklama

Další články

Načítám