Hlavní obsah
Článek

Už je to nějaký ten pátek, co se Daniel Landa (55) postavil do ringu proti profesionálnímu thajskému boxerovi Riku Immonenovi z Finska, který si ho dal k svačině, když ho párkrát kopl do hlavy a dal mu loktem do spánku. Nyní zpěvák uveřejnil videoklip k songu Šmouha, v němž svůj řádný výprask pořádně zdokumentoval!

Ve videu, které natočil Filip Renč, se objevuje vše, co je u Landy posledních let typické: automobilové závody, potápění se žraloky a také právě zápas v thajském boxu s Finem. Sám Dan označuje Šmouhu jako motivační song. Každému má prý pomoci, aby dosáhl toho, o čem dosud jen snil. Navazuje na jeho hit Touha.

Natáčení kupodivu pomohlo i rejžovi, jehož v té době srazil při cestě na kole náklaďák. Nikdo mu nepomohl a tak se musel do nemocnice dopravit sám. „Dan má svou filozofii, kterou chce předávat dál a která je pozitivní a pro lidi do jisté míry motivační. Danův záměr i snaha se změnit k lepšímu a využít naplno svůj životní potenciál a předávat lidem pozitivní energii jsou mi velice sympatické. Doufám, že to není naše poslední spolupráce,“ tvrdí Renč.

Landa klipem zve na své velké listopadové Žito Tour 2014, při němž vystoupí třiadvacátého v Ostravě a vždy po dvou dnech pak v Pardubicích, Brně a Praze.

Reklama

Další články

Načítám