Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Snaží se mluvit jako kniha, ale občas se mu to vůbec nepovede! Prima odvysílala zpověď Josefa Rychtáře (65), kterou natočila už před čtyřmi měsíci, dosud ale záběry schovávala v trezoru. A slova, která vdovec po Ivetě Bartošové (†48) pár dnů po jejím skonu pronesl, znějí hodně divně. Mluvil o Romech, o tom, že je vrah, jak chtěl nebožce nabídnout své orgány a další podivnosti!

„Může si každý myslet, co chce. Rozhodně vylučuji, že nejsem vrah Ivety. Že nejsem ani tím člověkem, který by jí jakýmkoli impulsem motivoval k tomu, aby ona tento krok, ke kterému se odhodlala, spáchala,“ řekl jako by nic VIP zprávám. Pevně ale věříme, že si jen neuvědomil, že dvojitý zápor negaci nuluje a že opravdu nepřiznával podíl na Ivetině smrti.

A co dalšího řekl? Původně prý nevěděl, že je jeho žena mrtvá. „Ve vysílačce se ozvalo, že paní Bartošová byla nalezená zraněná. Do poslední chvíle jsem věřil, že Ivetka přišla o ruku nebo nohu. Smířil bych se s tím. I kdybych ji měl krmit nebo vozit na vozíku. Kdyby bylo potřeba, daroval bych jí krev nebo nějaký orgán,“ pokračoval pak a dodal, že na rozdíl od něj neměla rasistické názory ohledně Romů, což zní jako hodně zvláštní odkaz zesnulé zpěvačky.

Reklama

Další články

Načítám