Hlavní obsah
Článek

Existuje jen jediná profese, kde muži vydělávají mnohem méně než ženy. A tou je mužský modeling, kde mají ti nejúspěšnější čtvrtinové honoráře oproti kolegyním. Zájem mladých mužů o to, aby se z nich stali slavní modelové, ale přesto stoupá natolik, že dokonce prestižní světová modelingová soutěž Elite Model Look letos přidala mužskou kategorii.

"Mohli se hlásit kluci od šestnácti do pětadvaceti let, kteří měří minimálně 183 centimetrů, lepší je ale spíš 185 a věk kolem osmnácti, aby měli uplatnění," prozradil prezident české a slovenské části soutěže Saša Jány, který společně s ambassadorkou projektu Pavlínou Němcovou (52) kluky i dívky, kteří se objeví na úterním finálovém večeru ve Španělském sále Pražského Hradu, vybíral. "Musí mít vyrýsované svaly, ale žádné velké objemy, zhruba do pánské velikosti 48," upřesnil ještě.

Zvláště pro Pavlínu bylo vybírání chlapců velmi zajímavé. "Všichni byli ještě mladší než je můj syn," řekla Super.cz Pavlína, jejímuž Alainovi je třiadvacet a studuje 4. ročník vysoké školy ve Francii. "Smála jsem se, že bych vlastně mohla dělat všem soutěžícím mámu a můj syn se mi zase směje, že kdyby začal tak brzy jako já, už bych mohla být x let babička," dodala Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám