Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roky měla figuru krev a mlíko a nijak s tím nebojovala ani nedržela diety. Teď má ale půvabná Nikol Štíbrová (37), kterou známe od dob, kdy hrála seriálovou dceru Kateřiny Brožové (56) v Pojišťovně štěstí, figuru jako modelka, a dokonce nafotila i snímky ve spodním prádle. Jak to udělala?

"Nehubla jsem úmyslně, ale přišlo to se změnou stravy. Už delší dobu jsem bojovala s tím, že se mi moc nechce jíst maso. Zvířátka jsou moji kamarádi a ti se přece nejedí. A v lednu jsem přešla na vegetariánství a ta kila šla domů sama. Musím říct, že jsem sama se sebou spokojená," řekla nám Nikol.

Nás napadlo, zda tím, že doma přestala vyvářet masová jídla, neodradila i svého posledního partnera, muzikanta Lukáše z kapely Airfare, protože už je zase sama. "Tím to určitě nebylo. Já respektuji, že každý má jiný názor na jídlo a klidně maso udělám. Rozešli jsme se, protože jsme neměli stejný pohled na to, jak by se měl náš vztah dál vyvíjet," prozradila.

Chtěla by se snad půvabná blondýnka usadit a založit rodinu? "Pomalu ano, ale to záleží na tom, zda se objeví ten správný partner. A to je strašně, ale strašně těžké někoho takového najít," uzavřela Štíbrová.

Reklama

Další články

Načítám