Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Málokdo by na takový výsledek sázel, ale povedlo se! Nejsledovanější česká stanice Nova měla strach, aby náhodou konkurence nezvládla začátek podzimní sezóny lépe a tak si na nedělní večer na skok do Televizních novin povolala oblíbenou Lucii Borhyovou (45). Ta měla udržet diváky u obrazovky až do vysílání prémiové řady Kriminálky Anděl v čele s Martinem Stropnickým (i když je ministrem obrany, stále má v novácké detektivce štěk). Jenže se to nepovedlo, přestože to Lucce náramně slušelo!

Kriminálka Anděl už je asi okoukaná záležitost, takže ji převálcovala konkurenční Prima, která nasadila úplnou novinku, seriál Vinaři, v němž se sice celý první díl řešilo ukradené prase a nervózní moravští policisté, ale diváky to zkrátka zajímalo. Aby také ne, seriálu dominují herecké legendy Václav Postránecký, Miroslav Táborský nebo Pavel Liška s Karlem Rodenem.

První díl si nenechaly ujít bez čtyřiceti tisíc dva milióny diváků, zatímco novácký seriál viděla sotva půlka lidí, přesně 835 tisíc diváků nad patnáct let.

Prima na seriál hodně sází. Jde o šestnáct vlastně celovečerních filmů s nákladnou produkcí. Filmaři odmítli natáčet v ateliérech, vše se tak točí v přírodě nebo v zapůjčených domech. Uvidíme, co Nova vymyslí na příští neděli, když tah s Borhyovou se jí nepovedl. Mohla by proti vínu nasadit svou pivní Hospodu, kdyby ji z odpoledne přesunula na večerní hlavní vysílací čas…

Reklama

Další články

Načítám