Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejhorší útok hackera na soukromí světových celebrit na vlastní kůži okusilo 101 slavných žen. Jejich velmi intimní fotografie nyní kolují internetem. Dotyčný se naboural do galerie snímků pořízených na mobilní telefony hvězd prostřednictvím aplikace iCloud. Jde o službu uchovávající hudbu, fotky, aplikace, kalendáře, dokumenty a další.

Obětí se stala především herečka Jennifer Lawrence (33), která má odhalených snímků pravděpodobně nejvíc, ale pozadu nezůstala ani modelka Kate Upton (31), která si dělala polonahé selfie a rovněž se svlečená fotila v koupelně se svým expřítelem. Mezi další postižené patří například Kaley Cuoco, Lea Michele, Brie Larsen, Kirsten Dunst, Becca Tobin, Teresa Palmer, Victoria Justice či Ariana Grande.

Že nejde o žádný podvrh dokazuje i prohlášení mluvčího oscarové herečky: „Jde o nejhorší narušení soukromí. Kontaktovali jsme úřady, které budou stíhat každého, kdo ty fotografie zveřejní.“ Na společenských serverech a v tisku tak snímky neuvidíte, ale v době internetu není problém se k nim dostat. Zatímco některé z celebrit, které figurují na seznamu hackera, se nechalo slyšet, že fotografie jsou falešné, další se k nim otevřeně přiznaly.

Reklama

Další články

Načítám