Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) už je zpět v Americe, kam se s manželem Vlastou Hájkem a jejich dětmi natrvalo přestěhovali. Léto Zuza trávila s rodinou v Česku a na Slovensku a stihla k tomu i pracovat.

"Chtěla jsem si užít léto s rodinou, ale každoročně stihnu i jednu prácičku. Každé léto fotím nové fotky pro mého výborného kamaráda, kadeřníka Libora Smrže, který se o mě roky stará. A dokonce je tak zlatý, že mě i do Ameriky jezdí barvit a stříhat," řekla Super.cz Zuza.

Letos nefotili úplně odhalené fotky. Moderátorka se ještě necítí po porodu syna Nevia zcela ve formě. "Pracuju na sobě a ještě víc budu. Ještě ale nejsem úplně ve své kůži. Slibuju ale, že za rok to bude pořádně sexy. Budu makat a příští léto nafotíme fotečky třeba v plavkách či prádle," slíbila Belohorcová, která už je s rodinou na Miami v novém bytě.

Zatímco ona trávila léto v Česku a na Slovensku, její muž dával do kupy nový byt. "Jsme zpět na pláži, na pěti ulicích, které milujeme. Zase budeme každý den chodit s dětmi na pláž. Baráček byl nádherný, ale už jsme byli šest bloků od pláže, bylo to dál. Už si člověk rozmyslí, jestli půjde na pláž po práci, po školce," odůvodnila stěhování Super.cz Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám