Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Václav Noid Bárta (43) se už zanedlouho objeví v muzikálu Addamsova rodina, kde získal neuvěřitelnou roli. V muzikálu nezpívá, a dokonce ani nemluví. Jeho postava sluhy Large jen chodí a chrčí. A za to dostane stejný honorář, který dostávají jiné hvězdy v muzikálech, kde zpívají dvě hodiny v kuse.

"Špičková role. Můžu hrát nemocný, v kocovině, můžu přemýšlet, co budu dělat odpoledne. Vůbec nezpívám. Jen chodím a chrčím," pochvaluje si zpěvák.

Noid bude po celou dobu chodit na chůdách. "Naučil jsem se na nich chodit okamžitě. Jsou to špičkové chůdy, mají i speciální tlumič, můžu na nich v klidu stát, což třeba na normálních moc nejde," řekl Super.cz Noid, který bude pořádně zmalovaný a bude mít pekelnou paruku.

"Nalíčení trvalo nejdříve hodinu, dnes dvacet minut, pořád to zrychlujeme. Co se týká paruky, myslím si, že mi sluší víc. Vysoké čelo je znakem inteligence," dodal se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám