Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O této americké herečce je známo, že je téměř všehoschopná… Jelikož se od ní jako od komičky čekalo něco extra a do ledové výzvy Ice Bucket Challenge šel z charitativních důvodů prakticky celý Hollywood, ani Kathy nemohla nominaci přejít bez povšimnutí. Ale bylo tohle skutečně nezbytné?

Třiapadesátiletou Griffin chtěli vidět politou hned čtyři lidé, nominovali ji Suze Orman, Margaret Cho, Aubrey Plaza a člen kapely Backstreet Boys AJ McLean. A právě poslední dva zmiňovaní jí s provedením úkolu pomohli. Třicetiletá americká herečka a stand-up komička s šestatřicetiletým zpěvákem na nahou Griffin vylili kýble s vodou a pořádnou dávkou ledových kostek.

Celá scénka se objevila v pořadu Jimmy Kimmel Live. Kathy se nejdřív koupe nahá v bazénu, ze kterého vyskočí a chvíli předstírá, že se nemůže zvednout ze země, během toho navíc směrem do kamery roztáhne nohy. Ještě štěstí, že video bylo opatřeno důkladnou cenzurou...

Reklama

Další články

Načítám