Hlavní obsah
Článek

Anglický fotbalový útočník Peter Crouch (30) si umí vybrat nevěstu! Jeho vyvolenou se stala modelka Abbey Clancy (25). Ve svůj velký den vypadala jako opravdová princezna. A přestože to velice slušelo oběma novomanželům, veškerou pozornost na sebe strhla právě Abbey. Především ve chvíli, kdy radostně zvedla pravou ruku i s kyticí nad hlavu a z těsného korzetu její úchvatné bílé róby jí vykouklo ňadro.

Zamilovaný pár se bral ve čtvrtek přesně po roce vztahu v malebné přírodě parku Stapleford v anglickém hrabství Leicesterhire. Obřad se pak konal v místním kostele z 18. století. Přestože svatba vysokého hráče týmu Tottenham Hotspur s překrásnou dlouhonohou glamour modelkou předvádějící převážně spodní prádlo, vypadala idylicky, dvojice si musela projít i těžkými chvílemi. Na fotbalistu totiž praskla údajná nevěra se španělskou prostitutkou Monicou Mint.

Ani tato aféra však nezhatila svatební plány a novomanželé vypadali jako dvě hrdličky. Crouch, který je na fotbalistu se svými 201 centimetry nezvykle vysoký, zřejmě svou milou přesvědčil, aby jej neopouštěla i kvůli jejich miminku. Před třemi měsíci se totiž Peter a Abbey stali rodiči prvorozené dcerky Sophie Ruby.

Reklama

Další články

Načítám