Hlavní obsah
Článek

Tak má holku, nebo nemá? Kolem Josefa Rychtáře (65) se každou chvíli točí jiná žena, která tvrdí, že zahřívá jeho lože. On sice neustále opakuje, že jde o lhářky, které mu chtějí uškodit v očích veřejnosti, a že nikoho nechce a dožije se vzpomínkou na nehynoucí lásku k Ivetě (která si ji představovala tak, že mu krátce před svatbou loni na nějaký ten čas utekla s jiným). Po tvrzení jisté Barbory, že má být jeho nová kost, se nyní objevila další dáma, jež se dušuje, jak krásný vztah s Rychtářem mají!

„Josef je můj přítel a chodíme spolu už tři měsíce. Naposledy jsem u něj byla před týdnem z pátku na sobotu a bylo to krásné,“ tvrdí blondýna Petra Blesku. Rychtář samozřejmě zapírá s tím, že dáma je dle jeho slov s***ě a že ji potkat, tak ji vyfackuje.

Ale i o její údajné nástupnici Barboře, o níž Super.cz informoval jako první, (zpravila nás o Rychtářově stěhování a nasosaně tvrdila, že jsou s Rychtářem milenci) kolují hotové story. Některá média dokonce tvrdí, že u Rychtáře měla poslední měsíc před odstěhováním se z vily Ivety Bartošové (†48) přespávat. Má jít o dámu, s kterou Josefa seznámila jeho sestra Jarmila.

A i když Rychtář tvrdí, že nikoho takového vlastně nezná, i jeho kamarádka Vlaďka (Macurova ex) nám prozradila, že jde o Rychtářovu kamarádku. Hájí ho však s tím, že je tak zdrcený smrtí ženy, že by na jinou asi ani nepomyslel. A teď kdo se v tom má vyznat…

Reklama

Další články

Načítám