Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to jako návrat do doby kamenné! Vnímání krásy se každou chvíli mění. A platí to jak pro tu ženskou, tak mužskou. Své o tom ví i historicky první vítěz Muže roku Jiří Vácha. Jak Super.cz již uvedl, patnáct let po své výhře už modela nepřipomíná, spíš tátu od rodiny. Jak ale vypadal tehdy? Podívejte se na jeho polonahé snímky ve velmi těsných kalhotách!

Jak je vidět, tehdy ještě posilovny nebyly tolik v kurzu, takže Jirka vyhrál i s figurou, s kterou by se dnes nedostal ani na casting.

„První ročník byl vlastně takový pokusný. A co si pamatuju, Jirka byl strašně moc fajn. Byl to sympaťák. Tehdy ho přihlásila přítelkyně, která si myslela, že má nejhezčího muže na světě. Šlo o bezproblémového kluka. Vybavuju si, že dělal obchodního zástupce a pocházel z Hradce Králové. Rád na něj vzpomínám a sem tam jsme spolu v kontaktu. A mimochodem, i když se modelingu už dávno nevěnuje a už tehdy to bral spíš jako zábavu, stále má velké charizma,“ prozradil pořadatel klání David Novotný, který byl tehdy úplný cucák, měl pouhých osmnáct let.

Za patnáct ročníků soutěže z ní vybudoval prestižní akci, která už směle šlape na paty její dívčí obdobě!

Reklama

Další články

Načítám