Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebýt neopatrného posedu na zadním sedadle, dala by Nicole Scherzinger všem svým méně obratným a pozorným kolegyním prvotřídní lekci. Vystupování z vozidla v extra krátké sukni zvládla precizně na jedničku, ale vzhledem k předešlému okamžiku to celé bylo o poznání méně efektní...

Šestatřicetiletá rodilá Havajanka si čtvrteční večer zpestřila návštěvou londýnské restaurace Scotts, kam se oblékla až podezřele svůdně na to, že její dlouholetý partner Lewis Hamilton nikde v jejím okolí vidět nebyl.

Nicole se totiž nedávno vrátila ze Spojených států, kde byla svého jezdce Formule 1 navštívit. Nyní je už ale zpátky v Londýně, aby zde poprvé představila svůj nový singl On The Rocks.

„Tahle píseň je pro mě opravdu hodně osobní. Miluji ji. Je o rozchodu. Chtěla bych, aby si ženy a všichni, kdo si kdy ve vztahu prošli těžkým obdobím, tenhle song pustili hodně nahlas a nabil je energií,“ řekla na BBC Radio 1 v úterý zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám