Hlavní obsah
Článek

Penzistka Jane Pesch je přesvědčena, že věk je pouhé číslo a sama si svůj ročník narození vůbec nepřipouští. Důchod nehodlá trávit v poklidu jako její vrstevníci, ona chce zažívat vzrušení a dokonce si hodlá najít mladého milence. K vábení přitom využívá prostředky, na které nemají kuráž mnohé dvacátnice - minišaty, výstřihy a lodičky na jehlách.

Dáma v letech z anglického Swadlincote v Derbys utratila 10 tisíc liber za nejrůznější plastiky. Aby ušetřila, odjela na nejmenovanou kliniku v Polsku, kde jsou podobné zákroky mnohem levnější. Kromě botoxu a liposukce má upravené poprsí a ‚vytaženou‘ kůži na krku. Za botox navíc každé dva měsíce utratí dalších 300 liber (přes 10 tisíc korun).

Potenciální partnery začala hledat mladistvá důchodkyně na seznamkách na internetu nějaký čas po smrti jejího manžela Waltera, který zemřel před třemi lety.

„Lidé nevěří, když jim řeknu, že je mi 73. Myslí si, že si z nich utahuji. Z části je to tím, jak vypadám, ale zároveň je to o smýšlení. Prostě se stará necítím. Mám přátele v mém věku, co se oblékají velmi konzervativně, ale pak mi řeknou, že by si přáli nosit to samé, co já. Je to všechno jen ve vaší hlavě,“ věří Pesch.

Reklama

Další články

Načítám