Hlavní obsah
Článek

Hvězda televizní obrazovky, která prožila nejslavnější období v 70. a 80. letech minulého století, se pomocí plastických chirurgů snaží popírat svůj věk. Nyní se ovšem ukázalo, že její plíce nejsou zdaleka v tak dobrém stavu jako její vyžehlená tvář.

Joan Rivers byla v newyorské nemocnici na operaci hlasivek, při níž u ní došlo k zástavě dechu. Lékaři naštěstí na nečekanou indispozici slavné dámy pohotově zareagovali, a nyní je televizní veteránka ve stabilizovaném stavu.

Moderátorská legenda působila na svůj věk vždy velmi vitálně a na osmdesátnici byla ve skvělé kondici. Opakované zásahy do jejího těla ale jejímu organismu příliš neprospěly. Vzhledem k nezkrotné energii Joan Rivers se dá ovšem očekávat, že si v nemocnici příliš dlouho nepoleží.

Joan Rivers svou televizní kariéru odstartovala už v 60. letech v The Tonight Show s Johnnym Carsonem. Později se dočkala vlastní talk show, která pro ni ovšem znamenala osobní tragédii. Na The Late Show Starring Joan Rivers totiž spolupracovala se svým manželem Edgarem Rosenbergem. Televize ovšem požadovala jeho propuštění, což Joan odmítla a její show byla zrušena. Rosenberg záhy spáchal sebevraždu, protože celou událost vnímal jako prohru.

Reklama

Další články

Načítám