Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Evu Jeníčkovou (50) si všichni diváci pamatují coby legendární Vendulku Utěšitelku z filmové série Dušana Kleina o Básnicích. Dámě, která dlouhá léta žila v USA, už je padesát let, ale hádali byste jí určitě o něco méně!

Herečka se loni během natáčení filmu Klauni zamilovala do režiséra Viktora Tauše (40), s nímž od té doby tvoří pár. Naposledy spolu byli na romantické dovolené v Benátkách, kde si užívali pohody v nádherných uličkách starobylého města.

Nezapomenutelná studentka medicíny z Básníků, jež zvládla zkoušky „o prsa“ a „za hubičku“, aby se později dostala až na ministerstvo, ukázala sexy dekolt v šatičkách a všem padesátnicím dokázala, že i věk může být jen pouhé číslo v občance.

Kudrnatá herečka se pyšní výstavní postavou a i přes přibývající vrásky pořád vypadá skvěle. A snad právě proto o ni měl zájem i o deset let mladší režisér...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám