Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Angelina Jolie (48) a Brad Pitt (60) jsou konečně svoji! Dokonale utajené svatby ve Francii pořádané v jejich honosném sídle v Nice se již v sobotu účastnilo pouze 22 nejbližších hostů. Největší radost tím nejsledovanější hollywoodská dvojice jistě udělala svým šesti dětem, pro které byl prý vstup do svazku manželského jejich rodičů velmi důležitý. Nevěsta byla údajně oděna do velmi tradičních bílých šatů v antickém stylu z krajky a hedvábí.

Zatímco třináctiletý Maddox a desetiletý Pax doprovázeli svou adoptivní maminku svatební uličkou, Shiloh (8) a Knox (6) přinesli snubní prsteny. Devítiletá Zahara s šestiletou Vivienne pak rozhazovaly okvětní lístky.

Romantický příběh Angeliny Jolie a Brada Pitta se začal psát již koncem roku 2005 během společného natáčení krimi komedie Pan a paní Smithovi. Zatímco mnozí považovali jejich vztah vzhledem k Pittově tehdejší manželce Jennifer Aniston za necitelný reklamní tah, dvojice nakonec všem dokázala, že jejich láska je opravdová a na hollywoodské poměry nezvykle trvalá. Novomanžele navíc spojuje i šest dětí, které spolu vychovávají. Podívejte se s námi, jak plynulo jejich devět krásných společných let...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám