Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to sotva pár týdnů, co se opět objevily články, které bývalou Miss ČR Kateřinu Průšovou (40) podezřívaly z anorexie. "Můžou za to moje vyvinuté klíční kosti, kvůli nimž vypadám hubenější. Ale hubené mám jenom ruce, ne a ne je vycvičit," řekla Super.cz Katka, kterou jsme potkali na utkání beach volejbalu v rámci charitativního turnaje kolegyně Hany Mašlíkové (41) Celebrity Beach Cup.

Sportem prý Katka doslova žije. "Sportuji každý den, patří to k mému životnímu stylu. Dělám box, běhám, v zimě lyžuji, hraju tenis. Můj přítel nemá rád vychrtlé ženy. Takže pěkně papkám a pak cvičím, abych byla pevná a je mne za co chytnout. Mám svalnaté nohy a zadek," pochlubila se nám figurou, jakou neměla, ani když vyhrála soutěž Miss ČR.

O anorexii, bulimii a zdravém životním stylu modelka dokonce přednáší i na školách. "Děti to hrozně bavilo a myslím, že je záslužné tyhle besedy dělat a říkat mladým lidem, že by neměli blbnout, ale normálně jíst a cvičit," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám