Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to sotva pár dní, co student práv Tomáš Dumbrovský vyhrál soutěž Muž roku a už poznává první úskalí vítězství. "Hlavně jsem pořád na cestách, vlastně většinu času strávím na dálnici. Ale nevadí mi to, mě to baví," míní pohledný blonďák.

Pomalu se už hlavně začíná chystat na světovou soutěž Mr. International do Koreje. "Je to už v říjnu, takže piluju angličtinu a pracuji na své postavě, abych vypadal dobře," vysvětlil. Nás zajímalo, zda už si dal nějakou hodinu rétoriky se svým slavným strýcem, bývalým moderátorem Pavlem Dumbrovským.

Jeho reakce nás ovšem trochu zaskočila. Rodina si není zase tak blízká. "Strýc se vídá s mým tátou, já se s ním vlastně nikdy pořádně nepotkal, takže jsem ho ještě neoslovil," prozradil.

Pak ale zase my zaskočili jeho dotazem, jak je připravený na korejské stravování. Korea je totiž zemí, kde se jedí psi. "Vím, že ve více zemích v Asii je to běžné. Já tedy psa nikdy nejedl a ani bych to nevyhledával. Ale kdyby mi ho předložili na recepci, asi bych ho ochutnal. Ale že bych se jím ládoval, to ne," ubezpečil nás.

Líbí se vám nový Muž roku?
Po všech stránkách perfektní
22,1 %
Perfektní. Když nemluví
9,9 %
Nelíbí
68 %
Celkem hlasovalo 2924 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám