Hlavní obsah
Článek

Druhého vítěze Česko hledá SuperStar jsme neviděli roky, a teď jsme ho potkali podruhé za dva týdny. Poprvé na křtu jeho nové desky, naposledy se ovšem Vlasta Horváth objevil na večírku modelingové agentury, což nás trochu překvapilo. Že by na "stará kolena" zkoušel novou profesi?

"Tak to opravdu ne. Vždyť se podívejte, jak na mně zub času zahlodal. Šedivím, ubývají mi vlasy a nebudeme mluvit o tom břichu, které se snažím schovávat. Nikdy jsem se sám sobě moc nelíbil a s ohledem na moji výšku jsem o modelingu nepřemýšlel ani dříve. Jsem rád, že se našla alespoň jedna, moje manželka Markéta, které se líbím," smál se Vlasta.

Oponovali jsme tím, že má přece fanklub, kde bývají obvykle děvčata zbožňující idol. "Abych řekl pravdu, fanklub mám. Ovšem řekl bych, že o děvčata se nejedná. Jsou to spíš dámy mého věku a výše. Tím je ale rozhodně nezatracuji, naopak. Máme se navzájem rádi, podporují mne a pomáhají. A vydržely to i přes dlouhou pauzu, kterou jsem měl," řekl Super.cz.

Nyní se ale hodlá opět pustit do práce a vystupování. "S deskou, kterou jsem vydal, je spojené menší tour po klubech, začínáme za měsíc v Brně a následovat budou další čtyři města. Chystám se natočit klip ke třetímu singlu a mám naplánované natočit i něco na Vánoce a pomalu pracuju i na další desce," vypočítal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám