Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

"Nevím, kdo se na to díváš, takže dobrý den, ahoj. Prvně jsem myslela, že to natáčet nebudu, že to je blbost. Pak jsem si řekla, že jsem člověk, který je pro každou blbost. Polévat venku se mně nechtělo, protože je tam docela kosa, a tak jsem zvolila domácí prostředí," zahajuje své video ke kyblíkové výzvě Kateřina Peclová z velmi talentovaného dua Katka a Jindra. Těžko věřit tomu, že vůbec ví, proč Ice Bucket Challenge vznikla. O penězích se totiž nezmínila. Zato probrala své vlasy, uši, špinavý kýbl i nachlazení.

A pak přiznala i své pocity z natáčení. A ty rozhodně stojí za to. "Co se týče pocitů z natáčení, nebylo to nic moc, nenávidím vodu ve vlasech a v uších. Tam mi ale nakonec nenatekla, protože se všechna voda svezla po vlasech. I tak to stálo docela za nic. Taky jsem to video natáčela v noci, takže jsem nemohla vydat ani hlásku, abych někoho nevzbudila," vysvětluje tato krásná a skvělá zpěvačka.

A aby toho nebylo málo, k videu napsala nakonec i komentář. "Trošku se v tom videu šklebím, ale není to proto, že bych se chtěla šklebit na diváky, ale protože jsem to točila v noci, namířila jsem si na sebe všechna světla, co jsem tu měla, a taky jsem nachlazená a blbě se mi mluvilo přes noc. Nenašla jsem doma čistý kýbl, tak jsem vzala ten největší kastrol, co jsem doma našla, a vytopila jsem koupelnu, protože se prostě nešlo trefit jen do vany," dodala Peclová.

Reklama

Další články

Načítám