Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světová média aktuálně hojně informují o tom, že Gorge Clooney (62) natočil reklamu na značku kávových kapslí, jíž je roky tváří. Českého čtenáře tato informace nejspíš nijak nezaujala, ale to je chyba.

My jsme totiž vypátrali, že ve vile Erba, stojící na břehu známého italského jezera Como, byla slavnému hollywoodskému herci na blízku česká modelka Sabina Závodná. Rodačka z Hodonína se v reklamě zhostí sice malé role, v záběrech ale rozhodně nebude chybět.

„George je charizmatický muž. Po celou dobu natáčení byl vždycky velmi dobře naladěný, příjemný, neustále vtipkoval a bavil ostatní. Spolupráce byla celkově velmi příjemná," prozradila exkluzivně Super.cz své dojmy Sabina.

Modelka dále upřesnila, že samotné natáčení probíhalo ve vile, která stojí nedaleko podobné nemovitosti, kterou řadu let herec vlastní. „Je to krásná vila s výhledem na jezero Como, na které George předevčírem ráno napočítal šest lodiček s paparazzi, kteří nás fotili," směje se modelka.

Na fotoaparáty je modelka, v současnosti žijící v Milánu, zvyklá. Kromě toho, že úzce spolupracuje se značkou Versace, tak byla letos v létě na diskotéce v Saint Tropez načapaná s Justinem Biebrem (30).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám