Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme poprvé viděli bratra představitelky Christine z muzikálu Fantom opery, mysleli jsme si, že je to jeden z finalistů soutěže Muž roku. Adam ale Michaelu Gemrotovou (38) pouze doprovázel, nejprve na tiskovku a představení finalistů, pak i na vyvrcholení soutěže do Náchoda.

A na finalisty a mužský modeling pohlížel budoucí student managementu a podnikové ekonomiky tak trochu s despektem. Když se ale na tenhle svět podíval víc zblízka, názor přehodnotil a už má za sebou podpis smlouvy s modelingovou agenturou, která na Muži roku spolupracovala.

"Já tím neopovrhoval, jen jsem si myslel, že to není pro mne. Kluci jsou mnohem hezčí než já. Sám sebe vnímám víc kriticky, tak jsem o modelingu neuvažoval. Ale měl bych víc cvičit, jsem skoro anorektik. Uvědomuji si, že cvičení je nutné, zatím to byla bída," přiznal nám bratr budoucí muzikálové hvězdy, jehož možná také čeká ve světě šoubyznysu zářná budoucnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám