Hlavní obsah
Článek

K nejobdařenějším mužům českého šoubyznysu patří populární zpěvák Dalibor Janda (71), který už několikrát v těsných džínách nechtěně ukázal obrovskou bouli v rozkroku marně toužící po větším prostoru.

Pořádným nádobíčkem se ale pyšní nejen tento prošedivělý šedesátník s charizmatickým chraplákem, ale i populární princ z pohádek a moderátor VIP zpráv Mirek Šimůnek (46)!

Jedna z jeho dávných exmilenek Super.cz svěřila, že když si před ní herec sundal kalhoty, nestačila zírat. "S Mirkem jsem se nějaký čas před takovými čtyřmi léty vídala. Je to galantní muž a v posteli byl skvělý. Navíc se může pochlubit opravdovou chloubou," prozradila nám dáma, která ani za nic nechce prozradit své inkognito, ač o Šimůnkovi neříká nic, za co by se herec musel stydět.

Šimůnek by prý dokonce z fleku mohl následovat kariéru Roberta Rosenberga. „Několikrát také zavtipkoval, že kdyby nebyl herec, bavilo by ho točit filmy pro dospělé," dodala dáma, jež na postelové hrátky s fešným hercem vzpomíná jen v dobrém.

Šimůnek je zatím oficiálně nezadaný a užívá si staromládeneckého života. Svou budoucí přítelkyni ale, jak je vidno, určitě nezklame...

Dámy, kterému pánovi s maxi výbavou, byste podlehly rychleji?
Daliboru Jandovi
21,9 %
Mirkovi Šimůnkovi
78,1 %
Celkem hlasovalo 9053 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám