Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romana Tomeše známe ze seriálu Doktoři z Počátků, kde ale momentálně jeho postava a dějová linka, s níž je spjata, chybí. To je důvod, proč měl přes léto pořádně hluboko do kapsy. Dokonce se musel živit tím, že hrál na ukulele na turisticky atraktivních místech, a podle toho, co vybral do futrálu, se u něj doma jedlo.

My ho potkali na zkoušce muzikálu Horečka sobotní noci, který se bude v Divadle Kalich hrát od 30. září, takže se může konečně těšit na pravidelný příjem. Zkoušení je totiž neplacené. Hraje postavu Bobbyho, který řeší dilema, zda si vzít svoji těhotnou přítelkyni, anebo zda by byl raději, kdyby šla na potrat.

"Mně se naštěstí tahle situace nikdy nestala. Osobně to nemám s antikoncepcí nijak, ale moje přítelkyně Míša ji užívá. Ale dá se říct, že tomu necháváme volný průběh. Dítě ještě nechceme, ale kdyby to přišlo, na rozdíl od Bobbyho bych roli otce přijal," řekl Super.cz.

Nás zajímalo, jak by na tom byl pár se zázemím. Víme, že si chtěl Roman s přítelkyní Michaelou Doubravovou postavit domek. "Baráček je pořád ve hvězdách, máme pozemek na hypotéku a až přijde čas, tak se jednoho krásného dne rozhodneme a začneme stavět. Možná čekáme na to dítě," míní Roman.

A zvládl by dítě opravdu uživit? "Přiznávám, že teď přes prázdniny je to s penězi těžší, dokonce mě to přinutilo jít hrát na ulici na ukulele, tak různě, pod Karlův most nebo k Národnímu muzeu. Sice se traduje, že seriáloví herci vydělávají horentní sumy, ale já Doktory z Počátků momentálně netočím, tak penízků moc nebylo," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám