Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní "milionář" Michal Červín (53), kterého si nejspíš ještě pamatujete z reality show Vem si mě, je stále na útěku před spravedlností, jeho bývalá partnerka Barbara Kautmanová si ale už dávno žije vlastním životem.

Jednak funguje krásná Barbara jako produkční a jednak se stále okrajově věnuje modelingu. Nedávno nafotila reklamní kampaň pro dřevařskou firmu. „Tohle focení jsem si moc užila. Byla to zatím nejlepší spolupráce s mým dvorním fotografem Lubem Sabem,“ říká Barbara, která se před objektivem snadno rozparádila díky moravské meruňkovici s chilli papričkami.

Na velkoformátových plakátech je sice zahalená do montérek, její přednosti i tak vyniknou. „Montérky mi nevadily, je to hodně adaptabilní oblečení,“ směje se Bára. Snad to nedopadne jako se slavnými billboardy u silnice s Evou Herzigovou v kampani na podprsenku, které způsobily řadu dopravních nehod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám