Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diana Kobzanová (29) se svěřila, že její dětství nebyla procházka růžovým sadem. "Zůstaly jsme samy s mámou. Nejezdila jsem na lyžích, protože jsme na ně neměly, oblečení jsem měla většinou ze sekáče, někdy to bylo dost krušný ve srovnání s ostatními dětmi. Vše, co jsem měla, navíc platila babička. Takže díky ní jsem jezdila na tábory pod stan a podobně," vyprávěla moderátorka.

Ani její kapesné nebyla žádná sláva. "Na základní škole to byla dvacka na týden, v osmé a deváté třídě dokonce padesát korun." Ve třinácti ale začala sama vydělávat modelingem, takže si mohla pořizovat vysněné botičky nebo parfémy. "Tenkrát jsem z toho neměla rozum," říká moderátorka v novém pořadu o financích Horký prachy.

„Teď jsem na své finance opatrná. Kdybych přišla o práci, vydržím z úspor minimálně rok,“ říká bývalá Miss ČR. "Mám osobního bankéře. Věřím, že kdybych potřebovala poradit, určitě by mi byl k dispozici, ale klasického finančního poradce nemám," upřesnila.

"Ráda si sice kupuji hezké oblečení, zároveň ale částečně financuju údržbu mamčiných domů na venkově. Teď budu babičce předělávat část bytu. Pokud to pracovně dobře půjde, chci si vzít další hypotéku a koupit ještě jeden minibyt. Jiné investice, než do bydlení, mě nelákají," vysvětlila.

Související témata:
Investice

Reklama

Další články

Načítám