Hlavní obsah
Článek

Jako partnerka Tomáše Krause ve Svatbách v Benátkách musela Lenka Zahradnická řešit situaci, kdy přítele podezřívala z nevěry. V osobním životě se jí to ale prý nikdy nestalo. "Anebo o tom nevím," krčila rameny.

Nikdy totiž nezkoumala, zda její partner opravdu dělá to, co jí řekl, nedívala se mu do zpráv v mobilu a nevyzvídala po kamarádech. "Důvěra je základ vztahu. Když chybí, je zbytečné v něm setrvávat," myslí si Lenka.

Velmi tolerantní je, i co se pozdních příchodů domů týče. "Znám sebe a chápu, že když slíbím, že přijdu o půlnoci, může to být i v sedm ráno. Čas po půlnoci utíká úplně jinak. Čas od času se to stane úplně každému. A vím, že já sama nic příšerného nevyvádím. Někdy tančím a zpívám, jindy sedím a klidně si povídám. Záleží na náladě," vysvětlila.

A protože jsme se s Lenkou potkali na otevření kosmetického salonu, logicky nás napadla otázka, zda se po takových tazích, kdy přijde domů s kuropěním, zvládne odlíčit, anebo rovnou padne do postele. "Tak to vůbec. Neodlíčím se. Ale já kosmetice nikdy moc nedala. Nedá se říct, že bych na sebe nedbala, ale neměla jsem nikdy problémy s pletí. Ale tady mne do toho zasvěcují, tak si to užívám a snad tu péči o sebe vylepším," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám