Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě nedávno ji hostil v Itálii, dnes od ní dává ruce pryč. Bývalá přítelkyně Zdeńka Macury, která se rozhodla být zadobře úplně s každým, takže i s Josefem Rychtářem (65), k němuž často a ráda jezdí, a kámošila by jistě i s ďáblem, kdyby to šlo, se svým chováním Domenica Martucciho (47) dotkla. „Nemůžu se spojovat s někým, kdo se kamarádí s hulvátem, který ublížil mé matce,“ vysvětluje.

„Já a moje maminka nebudeme v žádném případě spolupracovat na žádném projektu, v kterém figuruje hulvát, co si dovolil dobývat se k nám do domu a napadnout moji maminku, jak videa jasně dokazují. Dáváme ruce pryč od kohokoliv, kdo se paktuje s takovým individuem,“ reagoval na návštěvu Vlaďky u Rychtáře v den jeho stěhování se z Uhříněvsi.

Vypadalo to také dost paradoxně. Martucci chtěl s Vlaďkou Šulekovou dělat na projektu proti týraným ženám. A právě údajné násilnické a majetnické chování Rychtáře vůči Ivetě Bartošové přitom zapříčinilo to, že se podobným tématem celá tahle partička zabývá.

„Chci slyšet každý názor, nemít jen jednostranné informace,“ vysvětluje své kontakty s Rychtářem Martuccim čerstvě odkopnutá madam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám