Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý by si měl jednou za čas udělat radost a dopřát si trochu luxusu. Pobyt v lázních nebo příjemná masáž dokážou divy. Někdy ale stačí mnohem méně. Třeba zachumlat se v posteli do hebkého povlečení z luxusního materiálu.

Luxusní materiály pro sladké snění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při výběru povlečení je nejdůležitější zvolit správný materiál. Zapomeňte na laciné napodobeniny saténu a umělá vlákna. Opravdový luxus vám nabídne speciálně upravené bavlněné vlákno. Bavlněný satén i perkál jsou vyrobeny ze 100% bavlny a patří k tomu nejlepšímu, co si můžete dopřát. Podívejte se na luxusní sady povlečení, kterými můžete udělat radost sobě nebo svým blízkým. Zamilujete se na první dotek!

Romantika: Nechte si zdát ty nejkrásnější sny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvetoucí růže a pastelové odstíny růžové, vínové, šedé a zelené – ten pravý design pro každého, kdo touží navodit ve své ložnici romantickou atmosféru. Něžný motiv a luxusní bavlněný satén splní i ty nejnáročnější požadavky každého spáče. Zahalte se do jemnosti a nechte se okouzlit povlečením Pohlednice. V dárkové sadě na vás čekají dva povlaky na polštáře, prostěradlo a hned tři povlaky na peřiny – dva ve standardním rozměru a jeden na přikrývku ve francouzském stylu!

Stylový design: Dejte své ložnici šmrnc!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Originální povlečení z jemného perkálu podtrhne krásu každého interiéru. Kontrastní barevná kombinace a netradiční geometrický vzor vytváří harmonický celek, který si vás získá na první pohled. Luxusní perkál je vyroben ze 100% bavlny, a zachovává si tak všechny její pozitivní vlastnosti. Ladící souprava prostěradla, povlaků na polštář a přikrývky udělá radost každému, kdo sleduje poslední trendy.

Svěžest: Vpusťte ji do své ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Netradiční kombinace přírodních a geometrických vzorů v jemných odstínech zelené vám zaručeně učaruje. Svěží design vnese do každé ložnice pohodu a příjemnou atmosféru. Povlečení je vyrobeno z bavlněného saténu, který si vás okamžitě získá svou hebkostí, jemností a měkkostí. Dárková sada povlečení Peace potěší na pohled i na dotek.

Tematické: Nejen pro milovníky podzimu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také milujete podzimní barvy? Žluté, červené a hnědé odstíny listí působí mírumilovně a harmonicky, viďte? Na okouzlujícím povlečení Fadeks na vás čekají z jedné strany lístky v barvách podzimu a z druhé strany trendy geometrické vzory. Pokud vás omrzí jeden vzor, můžete povlečení snadno proměnit. Luxusní bavlněný satén vás ale jen tak neomrzí. Dárková sada luxusního povlečení Fadeks si vás zkrátka získá!

Další články

Načítám