Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) se ukázala bez líčidel. Usedla do křesla kosmetičky a předtím, než se nechala hýčkat, se musela nechat odlíčit. I bez make-upu vypadá Jitka parádně. Je tak výrazný typ, že je možná až zbytečné, že za šminky utrácí.

"Zúročí se, když si na sebe žena najde čas. Nemám ho s dcerou tolik, ale ráda si ho najdu," řekla Super.cz Jitka, která na kosmetiku chodí pravidelně. "Zatím se vráskami moc nezabývám, nejsem ten typ, co by se sledoval. Určitě se cítím líp, když jdu z kosmetiky, to je vidět i v zrcadle, že se pleť rozsvítí," vysvětluje Jitka.

Herečka léto trávila pracovně, ale spojila ho i s odpočinkem. "Hodně jsem točila po Čechách a na Slovensku, jezdili jsme celá rodina, všichni tři dohromady. Vyráželi jsme i na výlety, dalo se to skloubit. Petr měl zase taneční workshopy, a to jsem s ním zase jela já," prozradila Jitka.

Když zrovna nestíhali péči o dceru Elenku, pomáhala jim chůva. "Máme kamarádku, která je dětskou sestrou v porodnici v Podolí, která nám vypomáhá, když nestíháme," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám