Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo si zoufá. Rodačka z Litoměřic, která se proslavila hanbatými fotkami, se svěřila, že se svým mužem Reném má nedostatek sexu. Prý už je to tak akutní, že je z toho nervózní.

„Manželský sex je na nule. Já jsem z toho vynervovaná a myslím si, že manžel trošku taky. Ale pracujeme na tom, aby se to zlepšilo,“ svěřila se pro internetový pořad Bičování celebrit Decastelo, který už kuje pikle, jak dostat manžela do ložnice, kde budou moci rodiče dvou dětí strávit nerušenou noc.

„Říkala jsem si, že bych se domluvila s kamarádkou, která by nám přes noc pohlídala děti a my bychom měli klid,“ vysvětlila svůj geniální plán moderátorka, která nemá problém mluvit o čemkoliv. Hned na úvod rozhovoru dokonce šokovala moderátory, když se svěřila, že nemá kalhotky. „Byly jsme se před natáčením sprchovat s Hankou Svobodovou u bazénu, a jelikož jsem s sebou neměla náhradní kalhotky, jsem naostro,“ dráždila moderátory Tomáše Novotného a Tomáše Zástěru Eva.

Ta taky vysvětlila, jak se v budoucnu postaví ke své minulosti, kdy natáčela erotická videa. „Děti na to nesmí přijít samy. Musí se jim to podat. Až to budou moct pochopit, s manželem si sedneme a řekneme jim, že máma dělala tohle a tohle. Už jsme se o tom bavili a je to věc, která jednou nastane. Pokud bychom jim to neřekli my, někdo jim to určitě podstrčí. Je potřeba je na to připravit,“ vysvětlila racionálně Decastelo.

Reklama

Další články

Načítám