Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Toto spojení je snem všech obdivovatelů dolních ženských partií. Když to dají dohromady dvě zpěvačky, jejichž zadečky mají rády milióny obdivovatelů, výsledek rozhodně nemůže zklamat.

Jennifer Lopez (54) své zadní partie dokázala úspěšně prodat už před 15 lety, a ani po čtyřicítce nevyřadila odvážné kostýmy ze svého šatníku. Její zadeček, který si pojistila na závratných 300 miliónů dolarů, totiž stále patří k největším pokladům světového šoubyznysu.

Slavná zpěvačka je i jako dvojnásobná maminka sexsymbolem a nepomýšlí na to, že by svou vyzývavou vizáž v nejbližší době zkrotila. Své přednosti teď zdůraznila v přímém souboji s kolegyní Iggy Azaleou, která si taktéž postavila kariéru na sedacích partiích.

Obě žensky tvarované zpěvačky spojily síly v písni Booty a singl opatřily žhavým přebalem, který je snem každého „dolňáka“. Hudební hvězdy, jež dělí 20 let, se na něm zvěčnily z profilu, aby vynikly jejich klenuté siluety. Jennifer Lopez se vedle o generaci mladší Iggy rozhodně nemusí stydět, protože na CD vypadá jako její sestra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám