Hlavní obsah
Článek

Ač se celebrity obklopují jen největšími profesionály v každém zkrášlovacím oboru, i ruka mistra tesaře, konkrétně maskéra či vizážisty, se může utnout. Své o tom ví i několik hollywoodských hvězd, které se pravděpodobně před vstupem do záře reflektorů nestačily podívat do zrcátka a úsměvy rozdávaly na všechny strany se zpackaným make-upem.

Společným jmenovatelem je přitom až podezřele často korektor pod oči, s nímž je potřeba zacházet s mimořádnou opatrností. Místo, aby zamaskoval kruhy pod očima a drobné vrásky, může celé jinak precizní líčení zhatit v několika vteřinách.

Skutečně příšerně to dopadlo například loni v lednu u herečky Teresy Palmer, v roce 2009 na premiéře filmového muzikálu Nine na Nicole Kidman nebo u Evy Longorie, která si vyrazila s bílými fleky pod očima na večeři do restaurace Katsuya s Kevinem Connollym.

Světlý pudr okolo úst se nepěkně vymstil také Miley Cyrus při líčení na loňskou párty časopisu Maxim a především pak letos v květnu Angelině Jolie při premiéře filmu Stejná srdce v Ziegfeldově divadle. Světlý pudr měla špatně rozprášený nejen na obličeji, ale i v dekoltu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám