Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (32) předvedla své sexy křivky. Na masáži ukázala, že by se mohla s přehledem živit nejen jako zpěvačka, ale také jako modelka. Martina v poslední době zhubla pět kilogramů a má skvělou postavu. A celulitida se jí očividně vyhnula obloukem.

"Stejně jako Hanka Mašlíková (41) jsem propadla beach volejbalu. Skoro denně jsem na hřišti. Hrozně mě to baví a ještě je to super na figuru," řekla Super.cz Pártlová. Již příští týden ve středu ve svých rodných Českých Budějovicích dokonce pořádá charitativní turnaj, jehož celý výtěžek půjde na dětský domov v Boršově nad Vltavou.

Martina, která v minulosti přiznala dvě plastické operace (má nová prsa a také si nechala operovat dolní oční víčka) předvedla své krásné tělo a prozradila, že zatím další zákrok neplánuje. Pravidelně ale chodí do kosmetického studia.

"Jako každá ženská o sebe nechávám ráda pečovat. Chodím na kosmetiku, masáže a další příjemné procedury. Jako každá ženská o sebe samozřejmě ráda nechávám pečovat," dodala Martina v kosmetickém studiu Extreme, které slavnostně otevřela.

Reklama

Další články

Načítám